Refco is een dynamisch en performant bedrijf, gespecialiseerd in mechanische vormgeving en het braseren van koperen buizen.

Refco produceert een zeer ruim gamma van halffabricaten voor topbedrijven in binnen- en buitenland. Sinds de oprichting in 1988 groeide het bedrijf uit tot een kenniscentrum en aanspreekpunt binnen de branche.

Werkwijze

Refco realiseert efficiënte productie en bedient zijn klanten met korte responstijden en directe aanspreekpunten. Onze experten inzake koperverwerking denken met de klant mee en zorgen ervoor dat deze zich op zijn kerntaken kan focussen.

Snelheid, beschikbaarheid en kennis van zaken vormen voor Refco de rode draad bij het opbouwen van duurzame lange-termijn relaties met iedere afzonderlijke klant. De medewerkers en het moderne machinepark dragen er toe bij dat Refco competitief is in prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Kenniscentrum

Wij steunt op een jarenlange ervaring in de mechanische vormgeving en het braseren van koperen buizen. Haar medewerkers staan u technisch bij in iedere fase, van ontwerp tot halffabricaat.

Met Refco’s vakmanschap en technische ondersteuning vormen ze de ideale partner in het verlengde van uw eigen productie, zowel voor eenvoudige als voor complexe halffabricaten. Bovendien kan Refco’s divisie Morehouse naar uw wens totaaloplossingen ontwikkelen voor koude- en warmtetoepassingen.